lunes, 21 de mayo de 2012

Els grans Bee Gees

A mitja nit al canal 33 fan un reportatge sobre un gran grup com els Bee Gees! Mireu-lo, us agradarà!




Els Bee Gees eren  un dels grups musicals britànics més coneguts de la música disco i pop. El formaven els germans Robin Gibb, Barry i Maurice, però, actualment, només viu en Barry.

                                                                     (Staying Alive)

Ahir va morir Robin Gibb  després d'una llarga batalla contra el càncer i d'una cirurgia intestinal. Els Bee Gees van arribar a la fama als anys 1970-1980 amb el mateix nivell que els Rolling Stones i Pink Floid, estudiats en lliçons anteriors amb temes disco com "Night Fever" i "Staying Alive" i balades romàntiques com "How Deep Is Your Love".

Robin Gibb va ser el principal cantant i compositor. Tot i que els èxits principals els va obtenir amb els Bee Gees, va continuar tenint força reconeixement en una etapa posterior en solitari. Des de 2010 tenia un càncer de còlon i fetge i havia entrat en coma el 14 d'abril passat per una pneumònia.
Dotats amb una peculiar veu van arribar a la fama l'any 1976. Després van treure la majoria dels seus èxits i van ser reconeguts mundialment l'any 1977. 
Han donat peu a una època i s'han fet un lloc a la història de la música com a músics destacats i coneguts per tot el món. Per tot això, espero que veieu el reportatge perquè estic segura que no us deixarà indiferents.


4 comentarios:

  1. Hola Cristina, estic fent una ullada al teu bloc, MOLT BÉ!
    Respecte al programa sobre els BEE GEES, encara es pot veure durant uns dies a la pàgina de TV3 a la carta:
    http://www.tv3.cat/videos/3404310/Bee-Gees-(2)-Els-dies-disco

    Per si algú encara no l'ha vist!

    ResponderEliminar
  2. Cristina,amiga meva una consulta tècnica.Com es fa per que surti el video de youtube al blog?
    No m'en surto,gràcies.

    ResponderEliminar
  3. Javi! Ho has aconseguit o necessites ajuda encara? :)

    ResponderEliminar